Bejelentés


LEGGYORSABB DISCO EUROBEAT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


LEGGYORSABB DISCO - Eurobeat (italo disco hi nrg)

Leggyorsabb disco eurobeat Ez az oldal a világ legszuperebb diszkóstílusa, az EUROBEAT fénysebességű zenéjének a világába repít.

Ha az italo disco-t és a modern, gyors diszkózenéket kedveled, lázba hoz a felturbózott ritmus, és kíváncsi vagy, mi áll eme "rejtegetett" stílus mögött, akkor itt a helyed.

Az italo disco , zene hi nrg, –vel való keveredése, a nyolcvanas évek második felében nőtt ki a hagyományos italo disco stílusból, mint annak pergősebb, gyorsabb, modernizált változata. Az Olaszország mellett, főleg a Japán piacra termelt zene, a 90-es évektől az eurobeat elnevezést kapta. Ez a zenei ág a kétezres években is folyamatosan termékeny maradt.
Ezen weboldal óriási hiányt pótol 2009-től, ugyanis hazánkban alig lehetett információt találni ezekről a zenékről.A kilencvenes évekig főként Komjáthy György jóvoltából, még több helyen is élvezhettük (Petőfi, Danubius) majd a kétezres évekre "száműzték" a rádiók kínálatából.1988.Az eurobeat kezdett megjelenni, miután a hagyományos italo disco alkotók a hi nrg stíluselemeit használva felpörgették az iramot. A képen a King Kong & D'Jungle Girls, a Dandy, az Atrium és az AlphaTown egy-egy lemeze látható.

1990 januárjában megjelent a Super Eurobeat sorozat első lemeze és ezzel hivatalosan is önálló ággá vált ez a stílus.
2011 decemberében a 220. Super Eurobeat egy nagy emlékezős mixxel és válogatással jelent meg.Itt megkeresheted és akár megrendelheted kedvenceid lemezeit - CD, DVDÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!