Bejelentés


LEGGYORSABB DISCO EUROBEAT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
AZ EUROBEAT ISMERTEBB ELŐADÓI

Eurobeat előadók Az egyik legsikeresebb női előadó biográfiája itt: Clara Moroni

GIANCARLO PASQUINI (Alpha Town, Dave Rodgers)

Valódi neve: Giancarlo Pasquini. Olasz dalszerző, zeneszerző, és producer. Együttműködött a világ minden tájáról származó zenészekkel és sok platina album fűződik a nevéhez.A Rodgers Studio és az A-Beat C Productions tulajdonosa.Első együttese a Marco Manz-zel és Donato Bellini-vel közös Aleph később számtalan előadónevet használt, mint például Alpha Town, The Big Brother, Dave Rodgers, de futott Dereck Simon, Mario Ross, Patrick Hoolley, Red Skins, Robert Stone, stb. néven is.
1963 február 21-én született Olaszországban.Járt az USA-ban, Ausztráliában, Ázsiában, Afrikában és Európában, ezek az utazások nagymértékben formálták személyiségét és zenei kreativitását.Első nemzetközileg is elismert dala a „Fly to me” 1985-ben jelent meg.Ennek szerzője Mauro Farina, M. Manzi és D. Bellini volt és hozzájárult a Time Records hírnevéhez.
1990-ben létrehozta saját lemezkiadóját ABeatC néven.Innentől főként az ázsiai és Japán piacra adja kilemezeit, japán-pop előadóknak írt dalokat.Együttműködött Jennifer Battennel (Michael Jackson gitárosa).
Kezdeti számai az italo, a diszko és a szintipop stílusát vegyítik, majd később gyorsul az eurobeat irányában, s aztán Dave Rodgersként idővel több szerepet kap a gitár is zenéjében.ANNERLEY GORDON (Ann Lee)

Egyéb művésznevei: Ann Lee, Annalise, Charme, Elena Gobbi, Juicy, Lolita , Roxanne, Virginelle
1972-ben született Sheffieldben, Angliában.Saját tehetségével nem volt tisztában, mígnem Olaszor- szágba utazott, ahol egy tehetségkutató versenyen figyeltek fel rá.A dalok az ételek és a napsütés jó indok volt arra hogy Olaszországban maradjon.A nyolcvanas évek végén gyakran használták első énekesként különböző europop együttesekben.
Annerley Gordon néven 1990 és 1994 között több lemeze jelenik meg a high-energy italo stílusában. Ezekután Ann Lee néven újabb lemezei jelennek meg, melyek nagy sikert aratnak.1998-ban a 2 Times című lemeze bekerült a Top 10-be Olaszországban, Németországban, Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Norvégiában, Ausztráliában, Új-Zélandon, második lett Belgiumban és első Dániában.
Ezt a számot hallhatjuk a 2001-es amerikai film a Head Over Heels (Hanyatt-homlok) vezérmotívu- maként.Az 1999-ben megjelenő Voices című lemeze szintén nagyon sikeres Top volt Csehországban, Spanyolországban és Dániában.Ezeket követte a Ring my bell és a Dreams, valamint a So deep és a No no no amelyek, mint az előbbiek, nem az italo, hanem eurodiszko hangzásában készültek.BRIAN ICE

Valódi neve: Fabrizio Rizzolo
Zenei karrierje mellett filmekben is játszott.12 éves korában került kapcsolatba szülővárosa rádiójával, és 18 évesen musicalszerepet kapott.Első sikere a Talking to the night, amelyet a Memory Records ad ki.Később elkezd saját maga írni, például Gloria Gaynornak és Tony Espositonak és a saját producere lesz.
Aleph-hez hasonlóan ő is először italo, és szintipopos diszkózenéket gyárt (Tokio 1986, Over again 1988), majd diszkósabb számokra vált (Walking away, Dreams 1989).DAVID ESSEX

Igazi neve Maurizio Di Iorio, de több hasonló néven jelent meg: David Essex, D-Essex és D.Essex a leggyakoribbak. D-Essex és David Essex volt amíg az A-Beat C -nek dolgozott, ezenkívül a Deltánál jelentek meg számai. D.Essexnek nagyon erőteljes hangja van és a dalaiban egyesül az életerős tánc tipikus euro- beatekkel.DOMINO

Igazi neve Alessandra Mirka Gatti, álnévként még a Juliet-et használta.Milánóban született.1988-89-ben Dominonak megjelent az első lemeze a Discomagicnél a Fever. Azóta az A-Beat-C alapítójával Dave Rodgerszel ( akinek ex felesége) 1990-ben kiadott 2 albumot, és számtalan népszerű dalt így a legismertebb női Eurobeat művészek közé került. A karrierjének későbbi szakaszában az éneklés mellett írni kezdett a társaknak.
Dave Rodgers-szel közös gyermeküknek Fredericónak Freddy Rodgers néven megjelent két dala a Super eurobeat sorozatban.DERRECK SIMONS

Igazi neve Tomas Martin, álnevei: DJ Zorro, Mega NRG Man, Mike Skanner, Mr. Groove, Tomas Marin.
Amikor odakerült a Rodgers Studióhoz gyorsan DJ Zorro lett aztán többnyire Mega NRG Man-ként tűnt fel. Hangzására jellemző az erőteljes nagyhangmagasság, a gyors gitárok vagy a szintik, amik általában erős és egyértelmű zenéhez vezetnek.LINDA ROSS

Igazi neve Clara Moroni, használt nevei: Linda Ross, Cherry, Denise, Donna, Jenny Kee, Jilly , Lisa Johnson, Marie Belle, Mela, Priscilla, Vanessa, Virgin stb.
Az eurobeat királynői közül ő az egyik legismertebb énekesként és íróként is, a Delta alapítói között is ott van. (ld. legfelül a Clara Moroni linket)NORMA SHEFFIELD

Igazi neve Francesco Contini.Dave Rodgers-szel az A-Beat-C tulajdonosa.Ő volt az első művész, akinek dalát kiadta a cég.
Rengeteg számot jelentetett meg ezen a néven és dalainak fő jellemzője, hogy az általános eurobeatnél lassabb, és nyugodtabb hangvitelűek.

Tanuld meg az angol nyelvtant 3 hónap alatt!!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!